1:1 Yin Yoga behandling

Den dejligste gave du kan give dig selv og dit nervesystem!

Yin Yoga Massage er en særlig form for behandling med fokus på åndedrætsbevidsthed, blide stræk af kroppens bindevæv gennem forskellige yin yogastillinger. Jeg guider og støtter dig blidt ind og ud af en række yogastillinger og hjælper dig med at holde dem, så du kan give dig hen til oplevelsen og afspændingen.

Mærk den helende kraft i at give slip

Behandlingen varer 90 min., så der er god tid til at komme hele kroppen igennem eller gå mere i dybden med enkelte områder efter behov. Netop det rolige tempo, de blide yogastræk og stimulering af meridianer gennem akupressur, tryk og stræk åbner op for åndedrættet, regulerer dit nervesystem og løsner spændinger i kroppen.

Yin Yoga Massage er en invitation til din krop, dit væv og dit nervesystem om at give slip på spændinger og mærke den helende kraft, der ligger i netop det. Behandlingen foregår i samarbejde og dialog, så du hele tiden er med på, hvad der skal ske og er med til at finde de bedste stræk i din krop.

Det praktiske

Yin Yoga behandling er en 1:1 velværebehandling, der foregår fuldt påklædt i tøj du kan bevæge dig i.

Behandlingen foregår på gulvet og indeholder forskellige skønne siddende og liggende yin yogastillinger, samt en dejlig ansigtsmassage og vejrtrækningsteknikker.
Derudover foretager jeg blide stræk og akupressurtryk med hænderne, når du er i stillingerne.

COVID-19: Under ansigtsbehandlingen har jeg maske på, og beholder den på under hele behandlingen, hvis du ønsker det. Du skal medbringe et gyldigt Coronapas og behandlingen bliver selvfølgelig aflyst, hvis du eller jeg har symptomer på sygdom.

Bestil tid til egenomsorg

Du kan bestille en tid ved at skrive til mig på yvonne.miller@gmail.com eller en sms på 51923602. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på min adresse i Aalborg.

Pris

  • 1 behandling a 90 min. 585 kr.

 

Gavekort

Du kan også give dig selv eller en du holder af et gavekort til en Yin Yoga behandling.

Du bestiller et gavekort ved at skrive til mig på yvonne.miller@gmail.com eller en sms på 51923602. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig.

Bestil en 1:1-behandling

Træk vejret frit!

1:1 Yogaterapeutisk forløb

I løbet af 3 sessioner arbejder vi med at balancere din vejrtrækning, så du får et mere fleksibelt åndedræt og mere energi. Vi arbejder med Yin Yoga massage, akupressur, åndedrætsopmærksomhed og -teknikker.

 

Pris 1500 kr.

Se mere og køb >

Yogaterapeutisk forløb

Et yogaterapeutisk forløb er til dig, der gerne vil arbejde i dybden med en eller flere ubalancer som f.eks. PMS, hovedpine, fordøjelsesproblemer, stress og angst.

 

Pris 1500 kr.

Se mere og køb >

Blive klogere på yoga og styrken ved yin

Meld dig til mit nyhedsbrev hvor jeg deler min viden om Yin Yoga og at være kærlig over for dig selv