Træk vejret frit!

1.500 DKK

1:1 Yogaterapeutisk forløb

I løbet af 3 sessioner arbejder vi med at balancere din vejrtrækning, så du får et mere fleksibelt åndedræt og mere energi. Vi arbejder med Yin Yoga massage, akupressur, åndedrætsopmærksomhed og -teknikker.

 

Pris 1500 kr.

Beskrivelse

1:1 Yogaterapeutisk forløb
Dit åndedræt skal helst være frit og kunne forandre sig i takt med det du laver. En sund vejrtrækning er fleksibel og tilpasningsdygtig. Men sådan er det ikke altid. Travlhed, bekymringer og stress sætter sine spor i kroppen så vi  glemmer at trække vejret ordentligt. En anspændt og ufleksibel vejrtrækning påvirker dine lunger og ikke mindst dit energiniveau og din livskraft.
Vores åndedræt er en genvej til nervesystemet. Når du begynder at trække vejret mere frit, let og fyldigt, kan du bevidst sænke stressniveauet i kroppen. Det kan f.eks. giver mere ro, bedre søvn og forbedre din fordøjelse.
I dette behandlingsforløb arbejder vi med at balancere og sætte dit åndedræt fri ved hjælp af Yin Yoga massage, akupressur, åndedrætsopmærksomhed og -teknikker. Udover de 3 behandlinger får du yogaøvelser og åndedrætsteknikker, som er tilpasset dig og som du opfordres til at bruge derhjemme for at få mest muligt ud af forløbet.

Forløbes indhold

Tre sessioner a 90 min. i løbet af 1 -2 mdr. + øvelser du kan lave derhjemme i mellem behandlingerne.

Sessionerne bookes ved at kontakte mig på yvonne.miller@gmail.com eller på 51923602 for at aftale din første session.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Træk vejret frit!”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *