Yogaterapeutisk forløb

2.500 DKK

Et yogaterapeutisk forløb er til dig, der gerne vil arbejde i dybden med en eller flere ubalancer som f.eks. PMS, hovedpine, migræne, fordøjelsesproblemer, stress og angst.

 

Pris 2500 kr.

Beskrivelse

Et yogaterapeutisk forløb er til dig, der gerne vil arbejde i dybden med en eller flere ubalancer som f.eks.:

  • PMS
  • Hovedpine/migræne
  • Fordøjelse
  • Stress
  • Åndedrættet

Her bliver behandlingerne tilpasset det du gerne vil arbejde med og vil bestå af en blanding af samtale, Yin Yoga massage og yogaredskaber samt rådgivning i forhold til f.eks. kost, yogaøvelser og akupressur, som du kan lave derhjemme.

Listen ovenfor er eksempler på nogle af de emner, du kan vælge at arbejde med i et forløb. Det kan også være andet. Skriv eller ring til mig, hvis du har noget særligt du gerne vil arbejde med.

Du skal være indstillet på at lave øvelser mm. derhjemme mellem de gange vi mødes.

Forløbet består af 3 sessioner. En på 90 min. og 2 på 60 min. + øvelser du kan lave derhjemme i mellem behandlingerne. Behandlingerne foregår på gulvet, og du er fuldt påklædt i tøj du kan bevæge dig i.

Book tid til egenomsorg

Sessionerne bookes ved at kontakte mig på yvonne.miller@gmail.com eller på 51923602 for at aftale din første session.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på min adresse i Aalborg.

COVID-19: Du skal fremvise gyldigt Coronapas. Behandlingen aflyses, hvis du eller jeg har symptomer på sygdom.

Testimonial

Yin yoga og kostråd har hjulpet mig med min hormonelle migræne

Jeg har gennem de seneste måneder fulgt et forløb med 20 minutters daglig yin yoga, faste akupressurpunkter og enkle kostændringer, som Yvonne har opbygget til mig. Forløbet blev startet pga massive problemer med hormonel migræne og anfald ca. 7 dage ifm. hver menstruation. Yvonne startede med at spørge ind til min migræne, placering og forløb, og lavede herefter et program til mig, som jeg nu har fulgt i fire måneder. Jeg har fået indarbejdet yogaen som fast rutine hver aften efter maden.

Kostændringerne har været rimeligt simple (fx ingen sukker, masser af kerne og frø) og mange af tingene havde jeg allerede i forvejen i min kost, så dette har ikke krævet de store ændringer, blot en bevidsthed om hvad jeg spiser. Resultatet efter fire måneder er nu, at min migræne er ændret til 1-2 dage med svag hovedpine/rumlen i hovedet, der kan klares med to panodiler. For mig har det gjort en enorm forskel og givet væsentligt mere overskud i hverdagen, når jeg slipper for de mange dage med smerter.

En anden ”sidegevinst” der fulgte med var væsentligt forbedret og mere rolig søvn – her fik jeg effekten næsten med det samme. Jeg kan varmt anbefale at prøve et sådan forløb – det kræver lidt selvdisciplin at få lavet øvelserne i starten, men nu hvor det er en vane kan jeg ikke undvære det. Det giver en dejlig ro i kroppen lige inden sengetid og er stærkt vanedannende.

Tine Steen Larsen

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yogaterapeutisk forløb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkomstgave!

40 minutter Yin Yoga og meditation i 2 videoer

Meld dig til mit nyhedsbrev og få 2 gratis videoer med Yin Yoga og meditation.