3 x Luksus Yin Yoga massage

2.000 kr.

Klippekort til dig, der gerne vil nyde effekten af at få Luksus Yin Yoga massage (3 x 90 min.) regelmæssigt.

 

BESTIL SOM GAVEKORT?

Læs mere her

Beskrivelse

3 x Luksus Yin Yoga massage (3 x 90 min.) er et tilbud til dig, der gerne vil have en Yin Yoga massage regelmæssigt og mærke de gode effekter af det.

Hvad er Yin Yoga massage?

Yin Yoga Massage er en invitation til din krop, dit væv og dit nervesystem om at give slip på spændinger og mærke den healende kraft, der ligger i netop det. Det er en særlig form for behandling, hvor vi arbejder med et mix af yogaværktøjer som åndedrætsteknikker, siddende og liggende yogastillinger, meditation og akupressur.

Med en Yin Yoga massage på 90 min., så der er ekstra god tid til at komme hele kroppen igennem eller gå mere i dybden med enkelte områder efter behov. Massagen foregår i roligt tempo med blide yogastræk og stimulering af meridianbanerne gennem akupressur, tryk og stræk, der åbner for åndedrættet, regulerer dit nervesystem og løsner spændinger i kroppen.

Behandlingen foregår i samarbejde og dialog, så du hele tiden er med på, hvad der skal ske og for at sikre at behandlingen bliver tilpasset netop dig og din krop. Jeg guider og støtter dig blidt ind og ud af udvalgte yogastillinger og hjælper dig med at holde dem, så du kan give dig hen til oplevelsen og afspændingen.

Det praktiske
Luksus Yin Yoga massage er en 90 minutters 1:1 yogasession, der foregår på gulvet og fuldt påklædt i tøj du kan bevæge dig i.

Sessionen foregår som udgangspunkt på min adresse i Aalborg.

Sådan bestiller du tid til Yin Yoga massage

Du kontakter mig på yvonne.miller@gmail.com eller på 51923602, hvor vi aftaler den første tid til din massage. Herefter køber du behandlingerne her i shoppen.

 

BESTIL SOM GAVEKORT?

Skriv blot ‘Bestilt som gavekort’ i Bemærkninger til ordren-feltet når du gennemfører købet. Så sender jeg et gavekort til dig på e-mail inden for 48 timer.

Gavekortet gælder i 12 måneder fra købsdato eller den dag du skal give gavekortet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “3 x Luksus Yin Yoga massage”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkomstgave!

40 minutter Yin Yoga og meditation i 2 videoer

Meld dig til mit nyhedsbrev og få 2 gratis videoer med Yin Yoga og meditation.