Yin Yoga massage - 60 min.

550 DKK

Slip spændingerne og få ro i krop og sind med en skøn Yin Yoga massage krydret med akupressur og åndedrætsopmærksomhed.

 

Pris 550 kr.

Beskrivelse

Yin Yoga Massage er en invitation til din krop, dit væv og dit nervesystem om at give slip på spændinger og mærke den healende kraft, der ligger i netop det. Det er en særlig form for behandling, hvor vi arbejder med et mix af yogaværktøjer som åndedrætsteknikker, siddende og liggende yogastillinger, meditation og akupressur.

En Yin Yoga massage foregår i et roligt tempo med blide yogastræk og stimulering af meridianbanerne gennem akupressur, tryk og stræk. Yin Yoga massage kan hjælpe med at åbne åndedrættet og hjælper til at regulere dit nervesystem og løsner spændinger i kroppen.

Behandlingen foregår i samarbejde og dialog, så du hele tiden er med på, hvad der skal ske og for at sikre at behandlingen bliver tilpasset netop dig og din krop. Jeg guider og støtter dig blidt ind og ud af udvalgte yogastillinger og hjælper dig med at holde dem, så du kan give dig hen til oplevelsen og afspændingen.

Det praktiske
Yin Yoga behandling er en 60 minutters 1:1 velværebehandling, der foregår på gulvet og fuldt påklædt i tøj du kan bevæge dig i.

Behandlingen foregår som udgangspunkt på min adresse i Aalborg.

COVID-19: Du skal fremvise Coronapas med en negativ test (max 72 timer) eller være færdig vaccineret. Der bliver sprittet af efter alle kunstens regler og aflyst, hvis du eller jeg har symptomer på sygdom.

Sådan bestiller du tid til Yin Yoga massage

Du kontakter mig på yvonne.miller@gmail.com eller på 51923602, hvor vi aftaler en tid til din massage. Herefter køber du behandlinger her i shoppen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Yin Yoga massage – 60 min.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkomstgave!

40 minutter Yin Yoga og meditation i 2 videoer

Meld dig til mit nyhedsbrev og få 2 gratis videoer med Yin Yoga og meditation.