Yin release | Onsdage

1.950 kr.

EFTERÅR 2024

Forkæl dig selv med dejlig Yin yoga hver onsdag fra kl. 16.30 – 18.00.

Sæsonen løber fra d. 14. august – 4. december.

Beskrivelse

Yin release | Onsdage

Yin release er en skøn og nærende blanding af klassisk Yin yoga og Yin pulseringer.

Yin pulseringerne er liggende bevægelser, der synkroniseres med åndedrættet. Yin pulseringerne laves alle liggende og hjælper bl.a. med at fremme cirkulation af chi, blod, led- og nervevæske gennem vævene. De hjælper kroppen med at slippe spændinger og øger følelsen af vitalitet og bevægelsesfrihed.

Samtidig er Yin pulseringerne en meget meditativ praksis, der skaber en dyb ro i krop og sind samt en fantastisk vej ind i de klassiske Yin yoga stillinger.

Klassisk Yin yoga er liggende eller siddende stillinger som vi placerer kroppen i og holder over tid (typisk 3-5 min.). Yin yogaen øger bl.a. din mobilitet og stimulerer de dybere bindevæv og led, samt styrker din evne til nærvær og får krop og sind ned i gear.

Fokus vil hele vejen igennem er på egenomsorg, lytten til din krop og kultivering af indre ro.

Der kan være enkelte stående stillinger og styrkende øvelser i klasserne, når det giver mening i forhold til klassens tema.

Hvornår

Hver onsdag fra kl. 16.30 – 18.00.

Sæsonen løber fra d. 14. august – 4. december (minus d. 4.9 og d. 16.10.)

Det siger deltagerne

“Jeg har gennem flere år haft fornøjelsen af at have Yvonne som yogainstruktør. Yvonnes store faglige dygtighed og behagelige væsen gør det altid til en inspirerende oplevelse. Jeg er især blevet glad for at praktisere Yin Yoga. Denne rolige og blide yogaform passer mig godt og giver et løft til både krop og sind.”

Laila Hansen

“Yin yoga øvelserne, som varer længere tid gør, at hovedet og vejrtrækning når at følge med, og gør det nemmere at mærke efter i kroppen hvordan jeg har det. Yvonne forklarer altid lidt om hvorfor øvelserne er gode for os og hvilke organer/kropsdele/funktioner de stimulerer. Hendes viden er inspirerende og givende – og hun er i konstant udvikling selv, så hun har altid noget ny viden at tilbyde. Jeg kan uden tvivl anbefale Yvonne – hun er den bedste yogalærer jeg har prøvet!”

Vivi Wennike

“Yvonne har på alle måder lært mig vejen til ro. Gennem flere års yoga med Yvonne, oplever jeg, tilstadighed, at hun rummer en dyb forståelse for faget og en formidabel evne til at videreformidle denne fantastiske sundhedsfremmende og sjælelige tilgang for det enkelte individ.
Hun er for mig en fantastisk kapacitet på området. Hun besidder alle de kvaliteter som er ønskelige indenfor faget – faglighed, overblik, evnen til at skabe et rum til fordybelse, udbud af varierede og årstidsbestemte øvelser, blik for indsatser for den enkelte deltager, opmærksom på smertesignaler og tiltag af lindrende karakter. Mine bedste anbefalinger!”  

Lisbeth Larsen Pedersen

Udstyr

Du skal medbringe yogamåtte og 2 tæppe. Du kan også låne udstyr, hvis du har brug for det.
Yin Yoga er en stille praksis, så tag gerne en ekstra trøje og et par strømper med, så du ikke kommer til at fryse.

Hvor

Undervisningen foregår i den hyggelige sal i Trillium Instituttet.
Fremtiden
Vesterbro 18
9000 Aalborg

Du finder salen ved at gå ind på bagsiden af bygningen. Der er parkering bag bygningen.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål

1 anmeldelse af Yin release | Onsdage

  1. Vivi Wennike

    Jeg vil lade Yvonne om at forklare, hvad det helt præcist er, som Yin release gør i kroppen. Men jeg kan jeg mærke at det virker, og kan tydeligt mærke når det mangler i mit liv – eks. hen over en sommerferie. Det føles hver gang som jeg har fået 1,5 times massage af krop og sind, og er en form for velvære, som jeg har valgt at prioritere, fordi det gør mig godt og styrker mig på mange måder – og virkelig er stærkt vanedannende 😉 Derfor kommer jeg igen og igen, sæson efter sæson.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Velkomstgave!

40 minutter Yin Yoga og meditation i 2 videoer

Meld dig til mit nyhedsbrev og få 2 gratis videoer med Yin Yoga og meditation.