Del indlægget

Fold kroppen ud efter rejsen

Min efterårsferie står lige nu på Road trip og eventyr i Holland og Belgien med familien.

Vi landende i går i Arnhem i Holland efter ca. 10 timer på farten i vores lille C3. 10 timer låst fast i samme siddestilling…

Jeg elsker at køre ud i det blå med ikke alt for mange faste planer i bagagen. Fornemmelse af frihed og ”lad os se, hvad der sker”, men de mange timer sætter sig i kroppen, og den trængte virkelig til at blive foldet ud, da vi kom frem og var landet.

Ryggen og hofterne kaldte på lindring og frihed, så da jeg var kommet i seng lavede jeg denne lille Yin yogasekvens liggende i sengen under dynen :-):

  • Twist
  • Butterfly (liggende)
  • Cat tail
  • Childs pose (liggende)
  • Open Wing
  • Savasana eller god nat og sov godt 🙂

Hold hver stilling 2 – 4 min. eller så længe du nu har lyst.

ELSKER at Yin yoga er så enkelt, at øvelserne kan integreres, der hvor man er – også på rejsen og ud i eventyret. Og at Yin er så effektfuldt, at der bare skal en enkelt eller to stillinger til før kroppen begynder at give sig lidt og løsne spændinger.

Jeg kan kun anbefale dig at prøve på egen krop og husk at bare et enkelt Yin-stræk kan gøre en stor forskel.

Ønsker dig en glad krop og gode efterårseventyr 🙂

Velkomstgave!

40 minutter Yin Yoga og meditation i 2 videoer

Meld dig til mit nyhedsbrev og få 2 gratis videoer med Yin Yoga og meditation.

Velkomstgave til dig!

40 minutter Yin Yoga og meditation i 2 videoer

Meld dig til mit nyhedsbrev, hvor jeg deler min viden om yoga - og prøv Yin Yoga og meditation derhjemme med det samme.